harley davidson

H-DCF

HARLEY-DAVIDSON CLUB FINLAND ry. on vuonna 1980 perustettu Harley-Davidson merkkikerho. Kerhon tarkoitus on ylläpitää ja kehittää Harley-Davidson -harrastusta Suomessa ja pitää yhteyttä alan ulkomaisiin harrastajiin ja järjestöihin. Kerhoon kuuluu yli 6600 jäsentä.

H-DCF järjestää kokoontumis- ja hyväntekeväisyysajoja, näyttelyitä ja illanviettoja sekä harjoittaa liikennevalistusta. Vuosittain järjestetään seitsemän valtakunnallista tapahtumaa, ja niiden lisäksi lukuisia pienempiä alueellisia tilaisuuksia. Suurin vuosittaisista tapahtumista on H-DCF International Rally, eli niin sanottu Harrika-ralli, johon osallistuu noin 1000-2000 alan harrastajaa eri puolilta Eurooppaa.

Jäsenmaksuun sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Harrika –lehti ja vuosittainen H-DCF -kalenteri. Lehdessä julkaistaan kerholaisten omia artikkeleita sekä lehteä varten tehtyjä tuotetestejä ja siinä tiedotetaan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista niin kotimaassa kuin ulkomailla. Lehden välityksellä saa tietoa erilaisista jäseneduista ja muista jäseniä hyödyttävistä asioista.

H-DCF osallistuu aktiivisesti myös kansainväliseen toimintaan. Kerho on FH-DCE:n (Federation of H-D Clubs Europe) perustajajäsen. Tätä kautta valvotaan harrastajien etuja laajemmissa puitteissa ja pidetään yhteyttä eurooppalaisiin sisarkerhoihin.

Kerho on avoin kaikille H-D:n omistajille. Toiminta perustuu jäsenten vapaaehtoiseen työskentelyyn ja rahoitetaan jäsenmaksutuloin sekä näyttelyistä ja tapahtumista saaduilla varoilla. Kerho ei tuota toiminnallaan voittoa, vaan kaikki tulot käytetään toiminnan pyörittämiseen.