Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.02.2021 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Harley-Davidson Club Finland ry (myöhemmin H-DCF), y-tunnus 2252815-6. Myymme tuotteita vain H-DCF:n jäsenille. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti H-DCF:n verkkokaupan kautta osoitteesta www.hdcf.fi .

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • ostoksen loppusumman
  • tilatut tuotteet

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Myös postiennakko on mahdollinen.

——————–

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.comVerkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

————-

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tuotteet kahden viikon sisällä, mahdollisuuksien mukaan.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset vain postipakettina tai pikkupakettina, näitä voi seurata lähetystunnuksella. Pikkupaketit jaetaan perusjakelussa suoraan kotiin. Mikäli toimitus halutaan postiennakkopakettina, lisätään toimituskuluihin 5,00 euroa per tilaus.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus toimituksen vastaanoton jälkeen. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • jäsennumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi

Palautusosoite:

Harley-Davidson Club Finland ry
Ilvesvuorenkatu 37 B
01900 Nurmijärvi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautus suoritetaan Paytrailin kautta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen tilaukset@hdcf.fi tai postitse:

Harley-Davidson Club Finland ry
Ilvesvuorenkatu 37 B
01900 Nurmijärvi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

H-DCF käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
H-DCF sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.